Global’e TSPB’den Özel Ödül! - 12.4.2018

Global Menkul Değerler, ‘çocukların ışığı olarak’ en iyi sosyal sorumluluk ödülünü aldı

 

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin verdiği TSPB 3. Sermaye Piyasası Ödülleri’nde Global Menkul Değerler, ‘Parıltı Çocuklarının Işığı Olalım Projesi’ ile En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Özel Ödülü’nü aldı.

Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği ile birlikte 5 yıldır devam eden projede Global Menkul Değerler çalışanlarının katıldığı atölyeler ve sergiler gerçekleşti. Global Yatırım Holding’in iyilik koşusu Global Run da 2014 yılında işbirliğine entegre edildi.  Yarış kayıt ücretleri derneğe bağışlandı.   Ödülü düzenlenen törenle alan Global Yatırım Holding Genel Sekreteri ve Global Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gökhan Özer, şunları söyledi: “Derneğin görmeyen ve az gören çocukların doğumlarından eğitim süreleri tamamlanana kadar olan süreçte potansiyellerini mümkün olan en üst düzeyde tamamlama amacı, sürdürülebilir sosyal sorumluluk partnerliğini mümkün kıldı. Global Menkul Değerler, elindeki tüm kaynaklarla eğitimi desteklemeyi hedefleyen bir kurumdur.” 

 

Eğitimi desteklemeyi hedefleyen bir kurumuz

 

Kendileri için bir gurur vesilesi olan ödülün sermaye piyasalarının topluma doğrudan fayda sağlayıcılığını göstermesi bakımından önemine işaret eden Özer, şunları söyledi: “Derneğin görmeyen ve az gören çocukların doğumlarından eğitim süreleri tamamlanana kadar olan süreçte potansiyellerini mümkün olan en üst düzeyde tamamlama amacı, sürdürülebilir sosyal sorumluluk partnerliğini mümkün kıldı. Global Menkul Değerler, elindeki tüm kaynaklarla eğitimi desteklemeyi hedefleyen bir kurumdur.”

Nisan 2017’ye kadar sürdürdüğü Global Menkul Değerler Genel Müdürlüğü sırasında Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği ile işbirliğinin projelendirilmesinde bizzat görev almış olmanın en değerli hatıraları arasında yer aldığını kaydeden Özer, “Global Menkul Değerler, aynı zamanda birçok vakıf ve derneğin destekçisi olmaya devam ediyor. Eğitimi destekleme anlayışımız hem Global Menkul Değerler hem de parçası Global Yatırım Holding ailesinin her kurumu ve her kademedeki çalışanı tarafından hevesle destekleniyor” dedi. 

 

odul

Son Yazılar

image
SİSTEM ERİŞİMİ HAKKINDA - 19.04.2024
Global Menkul Değerler
image
01/01/2015-31/12/2025 Tarihleri Arasında Zamanaşımına Uğrayacak Emanet ve Alacaklara İlişkin Duyuru -19-04-2024
Global Menkul Değerler
image
SİSTEM ERİŞİMİ HAKKINDA - 18.04.2024
Global Menkul Değerler

Sosyal Medya Hesaplarımız

SİZİ ARAYALIM

SİZİ ARAYALIM